perjantai 17. tammikuuta 2014

Kuulumisia jälleen

Jahas, tuli tuossa vähän aikaa sitten anopilta noottia, että pitäisi päivittää blogia useammin. ;) Yritän siis tsempata parhaani mukaan! Ensinnäkin sain eilen vihdoin ilouutisia ja haettiin sormus parempaan talteen kolmen viikon odottelun jälkeen. Onneksi ei jätetty sen pienentämistä viimetippaan! Lisäksi kävin pitkästä aikaa kahvilla Annan ja Melanien kanssa ennen kuin suuntasin Saku mukanani Adrianille viettämään pizzailtaa (uuni on oikeasti paras keksintö ikinä!). Paikalle saapui muutama muukin toveri ja leivottiin yhdessä vaikka minkälaisia pizzoja ihan ihmeellisillä täytteillä. Hetkisen aikaa pohdimme, oliko virhe kutsua italialainen Luca paikalle, mutta koska hän oli kertonut tehneensä joskus kotonaan Nutella-pizzan ja vielä syönytkin sen, niin päätettiin että hänellä ei ole enää mitään sanavaltaa arvostella meidän luomuksia. ;) Ei ollut todellakaan mikään fine dining ilta, mutta ei tarvitse aina ollakaan ja oli ihan huippuhauskaa kokkailla yhdessä!

Tänään piti herätä aamulla aikaisin tekemään jälleen Skype-haastattelua ja silmät ristissä herätessä hiukan kadutti, että tuli eilen valvottua myöhään. Alkaa mietityttää todella, mihin sitä loppujen lopuksi päätyy työskentelemään. Tämä kyseinen työpaikka, johon minut tänään haastateltiin, oli kyllä ehdoton ykkönen kaikista vaihtoehdoista ja liian hyvää ollakseen totta, joten saattaa vähän kirpaista, jos en saakaan sitä. Toimeen on kovasti tunkua ja pääsinkin vasta välivaiheeseen, joten vielä saa jännittää, miten asian kanssa käy.

Täällä on muuten hurjat alennusmyynnit menossa! Kävin itse asiassa Sakun kanssa viime viikolla Beaulieussa etsimässä hänelle päällepantavaa, mutta en raaskinut itse ruveta tonkimaan alelaareja. Tiedetäänhän sitä, miten siinä sitten käy loppujen lopuksi. Eilen kuitenkin sorruin ihan vähän vain, kun bongasin ohikulkumatkalla sattumalta farkut, jotka maksoivat alen jälkeen vain 12 €, en tajua miten vaatteita voi oikeasti saada ihan puoli-ilmaiseksi! Esimerkiksi parin kympin tuotteesta saatetaan oikeasti antaa 60-70% alennuksia, eihän siitä jää enää paljon mitään maksettavaksi. Toisaalta en sitten tiedä, kuinka laadukkaita materiaalit ovat. Itse olen jo ainakin pettynyt karvaasti pariin kenkäostokseeni, sillä yhdet kengät eivät pidä vettä ollenkaan ja toisten kenkien keinonahkapinta kuoriutuu jo, vaikka ne ovat vain pari kuukautta vanhat. Olenkin naureskellut, että yleensä ihmisillä on vaikeuksia saada tavarat mahtumaan laukkuun paluumatkalla, mutta minä tulenkin kotiin puolityhjien kapsäkkien kanssa, koska olen jo ehtinyt heittää kaikki hienot ostokseni roskiin. Kun elämä kotona tasaantuu, aionkin ehdottomasti alkaa panostaa laatutuotteisiin, jotka kestävät käyttöä ja aikaa, vaikka ne sitten maksaisivatkin enemmän. Samalla oppii ostamaan vain tarpeeseen ja harkitsemaan hankintojaan, jotta niitä varmasti tulee käytettyä vielä vuosienkin jälkeen.

Meillä on muuten vihdoinkin myös suunnitelmat selvillä loppuajaksi. Muutetaan tosiaan tästä kämpästä pois kuun lopussa ja majoitutaan viikonlopun yli kolmeksi yöksi Saran ja Olivierin vierashuoneeseen. Maanantaina paukitaan Pariisiin pariksi yöksi ja tosiaan keskiviikkona sitten lennellään kotia kohti. Vielä on vähän avoimena, missä me majoitutaan Pariisin päässä, sillä odotamme tietoja, jos joku ranskan kaveri olisi siellä samaan aikaan ja voisimme siis törkeästi käyttää häntä hyväksi ja majoittua hänen kattonsa alle. Muussa tapauksessa varmaan varaamme jonkun halvan guest housen. Ainakin tarjontaa tuntuu olevan ihan riittämiin, joten ei huolta sen suhteen.

Olen puhunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä!