sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa ulkoilemassa

Minun piti mennä vain kahville tai jopa oikein lasilliselle Anna-Kaisan kanssa ja tulla viimeistään puolen yön tienoilla kotiin. Oli tosi virkistävää lähteä pitkästä aikaa keskustaan jonkun kanssa, koska olin viime päivinä suorittanut lähinnä vain kaksi erittäin turhauttavaa ja epäonnistunutta treenivaateshoppailupyörähdystä sekä pelannut Candy Crushia henkihieveriin asti, niin ei tarvinnut kahta kertaa kysyä lähdetäänkö, kun Melanie ilmoitti kaikkien olevan LU:ssa.



Illan vika tram huiteli iloisesti ohitse meidän nauttiessamme roséviinistä ja hyvästä musiikista ja sitten innostuttiin suuntaamaan Hangar à Bananaan. Ilta oli vähintäänkin ikimuistoinen, koska päädyimme kaikista niistä eri paikoista paikalliseen Onnelaan, jossa soitettiin 2000-luvun alun hittejä ja väkeä oli kuin pipoa. Mutta hauskaa oli ja elin taas hetken nuoruudessa kun minulta kyseltiin papereita ja pelleiltiin musiikin mukana. Miksei aina voi olla niin kivaa? Ennen pilkkua Anna tosin kadotti laukkunsa ja olimme aivan varmoja, että sinne se meni, mutta kuin ihmeen kautta henkilökunta löysi laukun miesten vessasta ja lähes kaikki tavarat olivat vielä tallella. Oli siis tuuria matkassa!

Loppujen lopuksi suunnattiin vasta aamun ekalla tramilla nukkumaan ja tänään jaksoin vielä vääntäytyä ylös keskustaan Sakun kanssa. Väkeä oli tosi paljon liikkeellä ja nähtiin vihdoin kunnolla Les Machinesin liikkuva elefantti, josta otin jopa hieman videokuvaakin, mutta jostain syystä en saa ladattua sitä tänne. :( Aika vaikuttava rakennelma. Lähellä norsua on myös jokin mekaniikkaan perustuva näyttely, jonka haluan ehdottomasti käydä katsomassa, mutta tänään ihmisiä oli tosiaan niin paljon, että jonottaminen ylipäänsä mihinkään olisi ollut täysin ajanhukkaa. Oli tosi kiva vain kierrellä ympäriinsä, koska varmaan ekaa kertaa viikkoon tänään sattui olemaan ihana aurinkoinen ja lämmin päivä ilman yhtäkään sadekuuroa.



Lempipaikkani Hangar à Bananassa <3

Piti myös juosta kauppaan, koska maanantaina on I maailmansodan päättymisen päivä, jolloin kaikki paikat ovat kiinni ja sunnuntai mukaanluettuna olisi varmaan ruoka loppunut vähän kesken jääkaapista. Kassoilla sattui hauska yhteentörmäys kun meidän edessä jonottava pariskunta antoi meidän mennä heidän edelleen, koska meillä oli paljon vähemmän ostoksia maksettavana. Kävi ilmi, että mies oli kotoisin Ruotsista ja elänyt Ranskassa viitisen vuotta, samoin nainen oli asunut Ruotsissa myös sen viisi vuotta. :) Silti ei kauheasti irronnut juttua ruotsiksi, koska väsytti hieman eilisen jäljiltä.

Huomenna osa porukasta on lähdössä vuokra-autolla St. Nazaireen, mutta me ei nyt varmaan mahduta mukaan. Pitäisi vuokrata toinen auto ja siinä on kaiken maailman ehtoja, joten ei taida onnistua. En myöskään suostu ajamaan täällä, koska pyöräilykin tuppaa olemaan välillä turhan jännittävä kokemus. Sen sijaan menemme ehkä ensi viikolla kokkailemaan Antoinen luokse, koska hänellä on uuni ja me ollaan niin kyllästytty tekemään ruokaa aina kattilassa tai pannulla. Puhetta on ollut myös leffaan menosta, futisottelusta, luisteluretkestä johonkin uimahalliin, jossa on luistinrata ja niin, sinne lauantaimarkkinoillekin olisi sopivaa jo pikkuhiljaa ilmaantua...


Katutaiteilua kodin lähellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä!