keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Lisää tanssia

Tänään kokeilin jazztuntia, tarkemmin sanottuna modernia jazzia. Oli aika jännä kokemus eikä aivan sitä, mitä olen tottunut tekemään Suomessa. Ihan hyvä hypätä  välillä pois omalta mukavuusalueelta ja luulenpa, että kun tekniikka tulee tutummaksi, niin alan pärjätä ihan hyvin.

Aivan kuten balettitunnilla, teimme nytkin keskilattiaharjoituksia paikoillaan. Olisin kaivannut liikkuvia sarjoja lattian poikki ja isoja hyppyjä. Toivottavasti sarjat vaihtelevat usein, koska muuten treeni saattaa jäädä vähän yksipuoliseksi. Minun pitäisi muistaa ottaa kuvia myös tanssisalista, ehkä sitten ensi kerralla.

Ennen tuntia kävin kahvilla Anna-Kaisan kanssa ja puhuttiin, että pitäisi tehdä jotain kivaa viikonloppuna. Ainakin voisi käydä leffassa, koska keskustassa on kuulemma teatteri, jossa pyörii enkunkielisiä leffoja. :) Jotkut ovat ehkä vuokraamassa autoa sunnuntaina ja lähtevät johonkin naapurikaupunkiin päiväretkelle, mutta katsoo nyt mahtuuko mukaan. Oma tavoite on käydä vihdoin lauantaina markkinoilla, jotka unohdan viikosta toiseen! Nyt on oikein muistutus sitä varten laitettu. Odotan myös kovasti tulevaa futisottelua, nyt taidamme vihdoin ostaa sinne liput porukalla! Lupasin myös selvittää Nantesin ooppera/balettitarjontaa, pitäisi vain saada noita hommia oikeasti aloitettuakin...

Kuljen treeneihin aina tämän kivan talonkappaleen ohi, jonka nimeä en just nyt muista.

Tältä näyttää takaa. Vähän vajonnut maahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä!