lauantai 26. lokakuuta 2013

Lomapulma


Olen tässä vähän miettinyt, että kannattaako minun kirjoittaa tänne blogiin, jos mitään erityistä ei tapahdu, mutta kirjoitetaan nyt kumminkin... Taas on nimittäin viikko vierehtänyt mitään sen ihmeempiä hötkyilemättä. Enhän minä kuitenkaan täällä ole varsinaisella lomamatkalla, joten aika tavallista arkea tulee pääasiassa vietettyä. Ilmat ovat olleet aika suotuisat, mitä nyt sää vaihtuu noin viisi kertaa päivän aikana, mutta ainakin lämmintä on riittänyt ja päivisin mittari kohoaa vielä +20 asteen tuntumaan. Silti syksy tekee päättäväisesti tuloaan, parin viime päivän aikana olen huomannut lehtien alkavan muuttaa väriään ja jotka sitten hiljalleen tipahtelevat maahan. Odotin kait jonkinlaista ruska-aikaa, mutta ei sellaista taida täällä tullakaan. :)

En ole kamalasti myöskään nähnyt ketään tällä viikolla. Taitaa koulutyö vaatia veronsa ja porukka lähtee iltaisin mieluummin höyhensaarille ulkoilun sijaan... ;) Onneksi viihdyn tosiaan aika pitkälti myös itsekseni ja kummasti näyttää päivä vaihtuvan iltaan minullakin, tosin nyt kun mietin kuluvaa viikkoa, niin en oikeasti muista, mitä olen oikein tehnyt! :D Torstaina kävimme tosin pyörähtämässä joissain koulun järjestämissä pippaloissa, mutta ne olivat vähän surkeat ja koska porukka saapui paikalle pienissä ryhmissä ja lähti pois omia aikojaan, niin ei me sitten illan aikana oikein edes nähty ketään. Mentiin muutamaksi tunniksi istumaan LU:n keksitehtaalle, jonne sitten kasautuikin jossain vaiheessa taas kymmenpäinen lauma, hmm.

Koko ensi viikko on syyslomaa ja olemme pähkäilleet huolella, mitä oikein tekisimme. Ihmiset ovat lähdössä pienissä porukoissa ympäri Ranskaa ja maailmaa ja valmiiseen ryhmään tuntuu olevan vähän hankala lyöttäytyä mukaan, koska tiedonkulku tökkii ja kaikkien suunnitelmat muuttuvat koko ajan. Yhtenä päivänä ollaan menossa ja sitten taas ei, joten kyllästyin epätietoisuuteen ja päätettiin sitten lähteä Sakun kanssa kahdestaan jonnekin, jotta ei jäädä nuolemaan näppejämme. Minua olisi kiinnostanut hirveästi lähteä tutkimaan pohjoisempia kaupunkeja, mutta säätö bussien, junien ja majatalojen kanssa alkoi ärsyttää sen verran, että päätettiin vielä tsekata lennot naapurimaihin.

Jostain syystä Barcelonaan oli todella halvat lennot ja innostuttiin sitten siitä! Olen ollut siellä jokunen vuosi takaperin kavereiden kanssa viikon mittaisella lomalla ja tykkäsin kaupungista tosi paljon. Oltiin jo varaamassa lippuja, kunnes Saku huomasi, että varauksen päivämäärät olivat päin honkia ja kun muutettiin päivät ensi viikolle, niin hupsista eipäs ollutkaan enää niin edullista... Ärsyttää, koska olin jo ihan lähdössä reissuun parin päivän päästä ja nyt ollaankin taas lähtöpisteessä... -__- No, ehkä jatketaan huomenna sitten naapurikaupunkimatkailun tutkimista, mutta tältä erää tämä oli nyt tässä. Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä!