lauantai 19. lokakuuta 2013

Let's dance dance dance!!

Aina vain paranee! Kokosin eilen viimeisetkin rohkeuden rippeet ja lähdin käymään keskustassa École de danse ZigZagissa. Olin mailannut koulun kanssa muutamia kertoja ja sovittiin, että tulen käymään siellä vielä paikan päällä. En tiedä mitä traumoja sain sieltä CPAMilta, mutta jännitti ihan pirusti ja olin varma, että vierailu tulisi olemaan katastrofi. Aluksi en edes löytänyt koko paikkaa, vaan harhailin pikkukaduilla kunnes pari jamppaa neuvoi minut perille.

Koulu on tosi pieni ja tosi tosi sympaattinen. Sisääntuloaulassa on vastaanottohuone ja tie pukuhuoneeseen sekä vasemmalla iso rajattu tanssilattia peileineen ja balettitankoineen. Ei muuta. Meneillään oli joku lasten tunti ja minua oli vastassa madame Muriel. Tapaaminen meni tosi hyvin ja päätin ehdottomasti aloittaa treenit ZigZagissa! Sovittiin, että ostan ensi kerralla kertakortteja, joilla voin mennä ihan minne tunnille haluan. Maanantaisin on balettia ja tiistaina, keskiviikkona ja lauantaina minulle sopivia jazztunteja, joita Muriel itse asiassa opettaa eli näemme vielä uudestaankin! Harmi, että koulu on nyt seuraavat kaksi viikkoa kiinni jonkun loman takia, mutta aloitan tunnit sitten heti ensi kuun alusta. Toivottavasti saan ottaa kuvia paikasta niin näette tekin, mistä on kyse. :)

Ihan paras fiilis! Kannattaa näköjään voittaa omia pelkoja silloin tällöin ja näköjään taas tuli todistettua, että jos jotain haluaa oikein paljon niin silloin sen myös saa. ;) On ollut tosi ikävä tanssimista ja jos nyt jatkan venyttelyitä ja lenkkeilyä niin en ole varmaan ihan kamalan ruosteessa sitten ensimmäisellä tunnilla. Viimeiset treenini taisin pitää viimeksi joskus toukokuussa, apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä!