maanantai 2. syyskuuta 2013

Ensimmäinen

Heipähei kaikki tutut ja tuntemattomat!

Nyt on tilanne sellainen, että tämä tyttö lähtee tosiaan Sakun kanssa huomenna Ranskaan Nantesiin vajaaksi puoleksi vuodeksi. Laukut on pakattu, viimeiset löylyt heitetty, ruisleivät syöty ja nyt voi jo ehkä hieman hengähtää. Tilannetta on edeltänyt hirveä härdelli ja säätö useamman päivän ajan; pakkaamista, paperisotaa, töitä ja stressiä, mutta vihdoinkin voimme sanoa selvinneemme alkuhässäkästä voittajana! Paitsi että otsaan on ilmestynyt hehkuvia finnejä, toivottavasti ei kasva tattia naamaan, koska se olisi ikävää. Muuttoa ei voi näköjään koskaan aloittaa liian aikaisin, se on ehdottomasti tämän blogin opetus numero yksin.

Alkuperäinen ajatukseni tämän blogin perustamiseksi kimposikin siitä, kun pyörin netissä etsien tietoa tulevasta kotikaupungistamme ja parhaimmat infot tuntuivat löytyneen muilta bloggaajilta, joten toivottavasti tästä on apua myös joillekin muille muuttoa puuhaaville. Ja joo, äitikin tietää missä mennään eikä murehdi harmaita hiuksia päähänsä ;)

Luvassa siis toivottavasti paljon höpötystä maahanmuuttaja-arjestamme, havainnoillistavia kuvia ja toivottavasti enemmän kaikkia kivoja kuin huonoja uutisia. Meidän kämppään muutti eilen eräs mukava opiskelijanainen jälleenvuokralaisen roolissa sillä välin kuin me itse suunnistamme Couchsurfing-nettisivuilla tutustumamme mukavanoloisen ranskalaisen pariskunnan sohvalle. Harvemmin muuten tulee vaihdettua paremmasta vaatimattomampaan asumukseen, mutta toivottavasti meidän uudet paikalliset sydänystävät osaavat jeesailla asunnonhaussa, työkkärissä ja noh, oikeastaan kaikessa. Apua!

Nyt silmät pyörii kyllä kuin hedelmäpelissä, eli pahoittelut jos ja kun kirjallinen tuotoskin on vähän mitä on. Luultavasti painumme nukkumaan ja huomenna kukonlaulun aikaan kohti lentokenttää, ihanaa lähdön tunnelmaa!

Au revoir siis meille ja pikaisiin palaamisiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä!